K-Team Päivät, Messukeskus Helsinki 4.11.2023

Ensiapu

Ensiapuhuone sijaitsee Alagallerian pohjoisen sisäänkäynnin lähellä.

Infopiste

Infopiste sijaitsee eteläisessä sisääntuloaulassa ja se on avoinna koko tapahtuman ajan klo 9.30–01.00.

Laukkunarikka

Sisääntuloaulojen narikat toimivat myös laukkunarikoina. Narikat ovat osallistujille maksuttomia.

Löytötavarat

Löytötavarat tulee toimittaa infopisteeseen. Tapahtuman jälkeen henkilökohtaisia löytötavaroita voi tiedustella Messukeskuksen asiakaspalvelusta arkisin klo 9-16, asiakaspalvelu@messukeskus.com, puh. 040 450 3250. Säilytämme tavaroita kahden viikon ajan (ei tuotekasseja) minkä jälkeen arvotavarat kuten puhelimet, lompakot ja korut toimitetaan poliisin löytötavaroihin. Takit ym. asusteet laitetaan silloin kierrätykseen.

Maksuvälineet

Juomia voi maksaa etukäteen tilatuilla drinkkilipuilla sekä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Pysäköinti Messuparkissa

Pysäköintimaksu 14 € oikeuttaa kertapysäköintiin yhden vuorokauden aikana Messukeskuksen pysäköintihallissa. Pysäköinnin on voinut maksaa etukäteen verkossa. paikan päällä maksukortilla Messukeskuksen maksuautomaattiin, Easypark-sovelluksella tai jälkikäteen verkossa.

Lisätietoja pysäköinnistä https://messukeskus.com/messukeskus/tulo-ohjeet/pysakointi-helsinki-ja-pasila/

Ruuhkat

Meitä on K-Team Päivillä koolla useita tuhansia, joten ruuhkia valitettavasti syntyy aika ajoin. Me järjestäjät teemme parhaamme ruuhkien välttämiseksi. Kiitos, että ymmärrät!

Tapahtumarannekkeet

Rannekkeet on lähetetty etukäteen ryhmän yhteyshenkilöille. Mikäli olet unohtanut rannekkeesi, CWT Finland päivystää infopisteessä sisääntuloaulassa klo 9.30–17. Puhelinpäivystys numerossa 040 552 2600.

Tapahtuman taltioinneista

Esiintyjistä voit ottaa kuvia ja videoita omaan käyttöön, mutta videoiden jakaminen esim. YouTubessa on kiellettyä. Tapahtumassa otetaan valokuvia, joita saatetaan käyttää K-ryhmän viestinnässä.

Tupakointi

Vain ulkona sisäänkäyntien yhteydessä. Eteläisellä sisäänkäynnillä mukaan ei voi ottaa alkoholipitoisia juomia. Pohjoisella sisäänkäynnillä on rajattu tupakointialue, johon juomat voi ottaa mukaan. Tapahtumahalleissa ei ole myynnissä tupakkatuotteita. Lähin tupakanmyyntipiste on hotellin vastaanotto.

WLAN

Messukeskuksessa on käytössä vapaa langaton verkko "Messukeskus".